Име BLANCO MIDA HD SILGRANIT
Финиш перла сива, темно сива, кафе, алуметалик, тартуфо, јасмин, антрацит, шампањ, бела
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит/ хром
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO MIDA HD SILGRANIT Kласичен дизајн со висока и полукружна лула за полесна работа со поголеми садови. Одлично се вклопува со Бланко силгранитните садопери. Со 2 црева, за висок притисок. Гаранција 2 години.
Структура Силгранит

Category: