Име BLANCO MIDA HD
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO MIDA HD Класичен дизајн со висока и полукружна лула за полесна работа со поголеми садови. Со 2 црева, за висок притисок. Гаранција 2 години.

Category: