Име BLANCO MIDA-S SILGRANIT со туш на извлекување
Финиш алуметалик, антрацит, јасмин, тартуфо, темно сива, перла сива, бела, шампањ, црна
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO MIDA-S со туш на извлекување. Висока батерија за работа со големи садови, со 2црева- за висок притисок. Гаранција:2год.

Category: