Име BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Монтирање Отвор со Ø35mm
Опис BLANCO MILA-S HD со туш на извлекување.Модерен дизајн со туш на извлекување/ со 2 црева- за висок притисок/ Гаранција:2год.
Структура хром, сјај

Category: