Име BLANCO PLEON 5
Димензии 515×510мм (495×490мм димензии на отвор), длабочина на корито 220мм, за елемент 50цм
Финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO PLEON 5 Дизајн од елегантни и прави линии, со единечно коритосо практична зафатнина благодарение на длабочината од 220мм. Лесен за одржување. Со InFino сифон и без автоматска клапна, C заштита од прелив