Име BLANCO PLEON 6
Димензии 615x510mm / 220mm длабочина на корито
Финиш алуметалик, јасмин, тартуфо, камен сива, бисерно сива, бела, кафе, антрацит и црна
Производител BLANCO
Потекло Германија
Материјал Silgranit