Име BLANCO RONDOVAL 45
Димензии 535x490mm, длабочина на корито 180mm, за елемент 45cm
Финиш црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Силгранит
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис BLANCO RONDOVAL 45 Садопер со кружна форма. Специојалната геометрија создава голем простор за употреба и со кој може да се комбинираат и високи батерии.Без автоматска клапна.