Име BLANCO RONDOVAL
Димензии Ø535мм/ длабочина на корито:180мм / за 45см елемент
Финиш племенит челик природна доработка
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Inox
Монтирање Инсталација од горе на работната плоча
Опис Кружен садопер за секоја кујна / неодминлив дизајн / изразено длабоко корито / повеќе наменско проширување за батерија или дозер за течен детергент / комплет со сливник 3 1/2 ’’ и полусифон / Производител:Бланко-Германија
Структура племенит челик природна доработка