Име BLANCO SORA HD
Финиш хром
Производител Blanco
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Опис Рустична, компактна и елегантна/ праволиниски дизајн во компактен формат/ посебно наменета за помали и компактни садопери/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција: 2год.
Структура хром, сјај

Category: