Име BOL 0489
Димензии L=31.2mm; Ø45mm
Финиш мат црна+сапеле; мат црна+бука; мат црна+мат бела
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал замак/дрво
Опис BOL 0489
Шифра Опис Цена
92675 BOL 0489, мат црна+сапелија 628 ден. по ком.
92676 BOL 0489, мат црна+бука 619 ден. по ком.
92677 BOL 0489, мат црна+бела 632 ден. по ком.

Category: