Име BOXX 0376
Димензии C-0mm/ L-15mm x15mm
Финиш Z23-Брусен никел / Z11-Хром мат / ZM2-Црна мат / Z01- Полиран хром
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Boxx е класично, пуристичко копче со модерен дизајн што го истакнува најдоброто и во минатото и во футуристичкиот стил. Мали, дискретни и функционални. Врз основа на прави линии кои се преклопуваат две внимателно завршени коцки. Достапен во полиран хром, мат хром, брусен никел и мат црна боја.
Шифра Опис Цена
6447 BOXX 0376 15mm х 15mm, брусен никел 134 ден. по ком.
6462 BOXX 0376 15mm х 15mm, хром мат 148 ден. по ком.
6464 BOXX 0376 15mm х 15mm, црна мат 119 ден. по ком.
6905 BOXX 0376 15mm х 15mm, полиран хром 132 ден. по ком.