Име C50 Шарка мини
Димензии Ø35mm
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Шарките C50 со кратко тело се наменети за мали простори каде што конвенционалните шарки не се вклопуваат/ Агол на отворање од 105 °/ Дебелина на вратата од 16 до 23mm
Шифра Опис Цена
7899 емука.C50 Шарка мини 34 ден. по ком.