Име C95 – Шарка 165°
Димензии Ø35мм, 165° права
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Финиш Никел
Опис • Со Ø 35mm • За дебелина на врата од 14-26mm • 3D подесување (со соодветна подлошка) • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-8mm • Затворање со отклопен федер
Шифра Опис Цена
7865 С95 Шарка 165 права слајд 99 ден. по ком.