Име CASSIOPEIA огледало за бања со лед осветлување
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Стакло
Напомена Кружно огледало за бања со задно ЛЕД светло (4000K). Систем против замаглување: отпорно на влажност и капки од вода. Димензија: Ø600mm Дебелина на огледало: 4mm Лесна монтажа

Category: