Име CASTER СЕТ ТРКАЛА 2+2 Ø70мм
Димензии Ø70мм
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал, пластика
Опис • Caster сетот, од 4 тркала, е дизајнирано за секакви домашни мебели, за канцелариски елементи и за детски мебел • Сетот е составен од 4 тркала: 2 тркала со кочница и 2 тркала без кочница • Лесна монтажа • Димензија: Ø70mm • Носивост: 40kg/по тркало • Финиш: Црн финиш на метал и црни гуми
Шифра Опис Цена
92401 Caster сет тркала 2+2 Ф70мм / 40кг црна 1076 ден. по ком.