Име Change Top Eco Desk – Сет ногари со прилагодлива висина со помош на струја
Димензии За различни големини на маси: – Длабина 650 – 800 mm – Ширина 1000 – 1600 mm ● Висинско се подесува од 680 до 1150 mm ● Се подига екстра 470 mm
Финиш Бел; Црн
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ● Ногари за маса на висинско подесување ● За различни големини на маси: – Длабина 650 – 800 mm – Ширина 1000 – 1600 mm ● Висинско се подесува од 680 до 1150 mm ● Се подига екстра 470 mm ● Максималната носивост, при подигање, на масата е 100 kg ● Висинското подесување со мек почеток ● Потребна струјна сила: 100 – 240V / 30-60Hz ● Ниска потрошувачка на струјна енергија ● Подесување на брзината до 30mm/s ● Челик
Шифра Опис Цена
92486 Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро – ЦРН 53557 ден. по ком.
92487 Change Top Eco Desk лифт-сет ногари за биро – БЕЛ 53557 ден. по ком.