Име COFREN 2
Димензии 40X40/H710mm
Финиш Бела, Црна, Елокиран мат
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис COFREN 2 ногара за маса со регулатор- со својата квадратна форма го надополнува впечатокот во современото уредување на канцеларискиот и работниот простор во Вашиот дом. Достапна во повеќе финиши со кои лесно се адаптира на останатите бои во просторот.
Шифра Опис Цена
91894 COFREN 2 ногара за маса елоксиран мат 40х40/Н710мм 569 ден. по ком.
91895 COFREN 2 ногара за маса бела 40х40/Н710мм 605 ден. по ком.
91896 COFREN 2 ногара за маса црна 40х40/Н710мм 492 ден. по ком.