Име COFREN
Димензии 40x40xH100mm; 40x40x150mm
Финиш бела, црна, никел сатен
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис COFREN Ногара за мебел со регулатор
Шифра Опис Цена
92874 COFREN, бела, 40x40xH100mm 267 ден. по ком.
92875 COFREN, бела, 40x40xH150mm 306 ден. по ком.
92872 COFREN, црна, 40x40xH100mm 267 ден. по ком.
92873 COFREN, црна, 40x40xH150mm 306 ден. по ком.
92870 COFREN, никел сатен, 40x40xH100mm 188 ден. по ком.
92871 COFREN, никел сатен, 40x40xH150mm 228 ден. по ком.