Име COMO 0168 – Ø26mm
Димензии H=18mm/ Ø26mm
Финиш Z23-Брусен никел / Z11-Maт хром / ZM2-Мат црна/ Z28- Брусена злато
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис COMO 0168 Дискретната форма и малата димензија на Como рачката не уверува дека оваа рачка елегантно се вклопува во сите типови на мебел. Се работи за повеќенаменска рачка, лесна, а сепак дизајнерска. Ја има во 3 финиши: брусен никел, црна мат, хром мат.
Шифра Опис Цена
6470 COMO 0168 Ø26mm, брусен никел 133 ден. по ком.
6492 COMO 0168 Ø26mm, хром мат 126 ден. по ком.
6445 COMO 0168 Ø26mm, црна мат 117 ден. по ком.
92499 COMO 0168 Ø26mm, брусена злато 141 ден. по ком.
92582 COMO 0168 Ø26mm, полиран месинг 205 ден. по ком.
92583 COMO 0168 Ø26mm, полиран бакар 205 ден. по ком.
92584 COMO 0168 Ø26mm, брусен бакар 188 ден. по ком.
92585 COMO 0168 Ø26mm, бела мат 188 ден. по ком.
92606 COMO 0168 Ø26mm, полиран хром 145 ден. по ком.