Име COMO BIG 0168
Димензии H=25mm; Ø41mm
Финиш Z23-Брусен никел / Z11-Mat хром / ZM2-Мат црна / Z28-Брусена златна / ZM1- Мат бела/ Z23-Брусен челик / Z26-Брусен бакар
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис COMO BIG 0168 Дискретната форма и малата димензија на Como рачката не уверува дека оваа рачка елегантно се вклопува во сите типови на мебел. Се работи за повеќенаменска рачка, лесна, а сепак дизајнерска. Ја има во 6 финиши: брусен никел, црна мат, хром мат, брусена златна, мат бела, брусен челик и брусен бакар.
Шифра Опис Цена
91079 COMO BIG 0168 Ø41mm, брусена златна 243 ден. по ком.
90993 COMO BIG 0168 Ø41mm, мат бела 230 ден. по ком.
90992 COMO BIG 0168 Ø41mm, хром мат 195 ден. по ком.
91080 COMO BIG 0168 Ø41mm, мат црна 195 ден. по ком.
91306 COMO BIG 0168 Ø41mm, брусен челик 230 ден. по ком.
91307 COMO BIG 0168 Ø41mm, брусен бакар 243 ден. по ком.
92604 COMO BIG 0168 Ø41mm, полиран месинг 289 ден. по ком.
92605 COMO BIG 0168 Ø41mm, полиран бакар 275 ден. по ком.
92607 COMO BIG 0168 Ø41mm, полиран хром 252 ден. по ком.