Име CONCEPT Н=105mm / антрацит
Димензии H= 105mm / L=350/500mm
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал Челик
Монтирање МОНТАЖА
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во антрацит-сива завршница.
Шифра Опис Цена
7970 CONCEPT фиока 105х350мм, антрацит 1615 ден. по ком.
7897 CONCEPT фиока 105х500мм, антрацит 2035 ден. по ком.

Category: