Име CONCEPT Н=105mm / Бела
Димензии H= 105mm / L=350/500mm
Финиш бела
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во бела завршница.
Шифра Опис Цена
7976 CONCEPT фиока 105х350мм бела 1575 ден. по ком.
7869 CONCEPT фиока 105х500мм бела 1695 ден. по ком.