Име CONCEPT Н=138mm / антрацит
Димензии H= 138mm; L=350/500mm
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал Челик
Монтирање МОНТАЖА
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во антрацит-сива завршница.
Шифра Опис Цена
7971 CONCEPT фиока 138х350мм, антрацит 1874 ден. по ком.
7966 CONCEPT фиока 138х500мм, антрацит 2335 ден. по ком.

Category: