Име CONCEPT Н=138mm / Бела
Димензии H= 138mm; L=300,350,500mm
Финиш Антрацит-сива
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во бела завршница.
Шифра Опис Цена
90512 CONCEPT фиока 138х300мм бела 1758 ден. по ком.
90025 CONCEPT фиока 138х350мм бела 1992 ден. по ком.
90026 CONCEPT фиока 138х500мм бела 2233 ден. по ком.

Category: