Име CONCEPT Н=185mm / Бела
Димензии H= 185mm; L=350,500mm
Финиш бела
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во бела завршница.
Шифра Опис Цена
90511 CONCEPT фиока 185х350мм бела 2110 ден. по ком.
7903 CONCEPT фиока 185х500мм бела 2775 ден. по ком.

Category: