Име CONCEPT H=185mm / антрацит
Димензии H= 185mm / L=500,350mm
Финиш Антрацит
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Concept фиока за кујни и бањи е достапна во комплет сет со сите фитинзи потребни за нејзино склопување. Се издвојува и по својата голема носивост која може да издржи до 30 kg по фиока. Вклучува водилки со целосно извлекување со меко затворање, комплет држачи и страници во антрацит-сива завршница.
Шифра Опис Цена
7867 CONCEPT фиока 185х500мм, антрацит 2699 ден. по ком.
91031 CONCEPT фиока 185х350мм, антрацит сива 1999 ден. по ком.

Category: