Име CRESTT 7004
Димензии H=108,5mm; L=39.1mm; W=52,7mm
Финиш мат бела; мат црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал замак
Опис Crestt, ретро ѕидната закачалка, е дизајн на Алексис Вивет. Произведена во замак, се карактеризира со способност совршено да се вклопува со сите видови опкружување. Достапен во два вида завршница, црна и бела, Crestt е ѕидна закачалка со чисти линии со заоблено лице и долг врат што го прави совршен за закачување на сите видови облека и додатоци: од слушалки и зимски капути, до ранци и шамии. . Crest се покажува како практична опција за соби за сите членови на семејството.
Шифра Опис Цена
92657 CRESTT 7004, мат бела 1229 ден. по ком.
92658 CRESTT 7004, мат црна 1218 ден. по ком.

Category: