Име CURVE 0117
Димензии C-32mm L-45mm/ C-128mm L-200mm/ C-192mm L-300mm/ C-320mm L-400mm/ C-416mm L-500mm
Финиш LM1-Бела мат / LM24-Брусен челик / LM2-Црна мат / L31 брусена сива
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис CURVE 0117 е рачка со модерен и минималистички изглед. Изработена е од алуминиумски профил во црн мат финиш, бел мат финиш, брусен челик и најновиот брусенa сива финиш. Многу е деликатна и затоа е достапна во 5 должини и две дебелини што дозволува разновидни комбинации.
Шифра Опис Цена
6483 CURVE 0117 32mm/45mm, бела мат 145 ден. по ком.
6467 CURVE 0117 32mm/45mm, брусен челик 141 ден. по ком.
6481 CURVE 0117 32mm/45mm, црна мат 135 ден. по ком.
6446 CURVE 0117 128mm/200mm, бела мат 209 ден. по ком.
6455 CURVE 0117 128mm/200mm, брусен челик 249 ден. по ком.
6474 CURVE 0117 128mm/200mm, црна мат 273 ден. по ком.
6443 CURVE 0117 192mm/300mm, брусен челик 339 ден. по ком.
6487 CURVE 0117 320mm/400mm, брусен челик 473 ден. по ком.
6488 CURVE 0117 416mm/500mm, брусен челик 518 ден. по ком.
7832 CURVE 0117 128mm/200mm , брусена сива 238 ден. по ком.
7828 CURVE 0117 32mm/45mm , брусена сива 145 ден. по ком.
90711 CURVE 0117 64/100mm, брусен челик 177 ден. по ком.