Име CURVE
Димензии 100/150/200/300/400mm
Финиш Бела, Црна, Елокиран мат, Инокс
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис CURVE ногарка за мебел со регулатор
Шифра Опис Цена
91905 CURVE Н100мм, елоксиран мат 159 ден. по ком.
91910 CURVE Н100мм, инокс 170 ден. по ком.
91914 CURVE Н100мм, црна 187 ден. по ком.
91915 CURVE Н100мм, бела 187 ден. по ком.
91906 CURVE Н150мм, елоксиран мат 181 ден. по ком.
91911 CURVE Н150мм, инокс 198 ден. по ком.
91916 CURVE Н150мм, црна 214 ден. по ком.
91917 CURVE Н150мм, бела 214 ден. по ком.
91907 CURVE Н200мм, елоксиран мат 203 ден. по ком.
91912 CURVE Н200мм, инокс 224 ден. по ком.
91918 CURVE Н200мм, црна 240 ден. по ком.
91919 CURVE Н200мм, бела 240 ден. по ком.
91908 CURVE Н300мм, елоксиран мат 247 ден. по ком.
91920 CURVE Н300мм, црна 292 ден. по ком.
91921 CURVE Н300мм, бела 292 ден. по ком.
91909 CURVE Н400мм, елоксиран мат 291 ден. по ком.
91913 CURVE Н400мм, инокс 334 ден. по ком.
91922 CURVE Н400мм, црна 343 ден. по ком.
91923 CURVE Н400мм, бела 343 ден. по ком.