Име DIABOLO 0497
Димензии Н=31мм, Ø13,5мм
Финиш брусен месинг, брусен месинг, мрусена црна, брусена сива
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис DIABOLO 0497
Шифра Опис Цена
92586 DIABOLO 0497 Ø13,5мм, брусен челик 199 ден. по ком.
92587 DIABOLO 0497 Ø13,5мм, брусен месинг 199 ден. по ком.
92588 DIABOLO 0497 Ø13,5мм, брусена црна 201 ден. по ком.
92589 DIABOLO 0497 Ø13,5мм, брусена црна 201 ден. по ком.