Име Dispensa 90° систем на извлекување за високи елементи со ширина до 150мм
Димензии за елемент со ширина до 150мм и висина 1200-1600мм/ 1600-2000мм/ 1800-2200мм
Финиш Arenastyle / хром-бела и антрацит
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Челик, пластика
Опис За елементи со ширина од 150 и висина од 1200 дo 2200mm / Достапно со метални корпи, ARENA Classic, ARENA Style, ARENA Vario / Подесување на полиците поединечно по Ваша желба / Можност за надградување со eTouch
Шифра Опис Цена
7992 Dispensa 90° рамка метална 1200-1600мм, хром-бела 7,420 ден. по ком.
7995 Dispensa 90° рамка метална 1800-2200мм, хром-бела 9,501 ден. по ком.
8014 Dispensa 90° рамка метална 1200-1600мм, антрацит 7,988 ден. по ком.
7993 Dispensa 90° рамка метална 1800-2200мм, антрацит 11,135 ден. по ком.
90532 Dispensa 90° рамка метална 1600-2000мм, бела 8,750 ден. по ком.
90533 Dispensa 90° рамка метална 1600-2000мм, антрацит 9,585 ден. по ком.
8010 Dispensa 90° сет држачи за фронт 150мм, бела 1,755 ден. по ком.
8009 Dispensa 90° сет држачи за фронт 150мм, антрацит 1,805 ден. по ком.
7985 Dispensa 90° VX водилка делумно извлекување, бела 6,545 ден. по ком.
8003 Dispensa 90° VX водилка делумно извлекување, антрацит 6,775 ден. по ком.
8002 Dispensa ARENA Style полица 150mm 1/1, антрацит 2,845 ден. по ком.
7991 Dispensa ARENA Style полица 150mm 1/1, бела- хром 2,975 ден. по ком.
8019 Dispensa 90° стабилизатор за фронт 160 x 28 x 20mm, бел 293 ден. по ком.
8006 Dispensa 90° стабилизатор за фронт 160 x 28 x 20mm, антрацит 318 ден. по ком.
90114 Dispensa фронт конектор 20 x 3 x 110mm, бела 127 ден. по ком.
90115 Dispensa фронт конектор 20 x 3 x 110mm, антрацит 132 ден. по ком.
8007 DISPENSA 90 сет држачи за фронт 300мм, антрацит 1,325 ден. по ком.
90553 DISPENSA-Arena style полица 400мм 1/1, антрацит 3,188 ден. по ком.
92482 DISPENSA-Arena Pure полица 150мм 1/1, антрацит 2475 ден. по ком.