Име DISPENSA-Arena Pure полица 400мм
Димензии 400mm
Финиш Антрацит сива
Производител Kessebohmer
Потекло Германија
Материјал метал
Шифра Опис Цена
93485 DISPENSA-Arena Pure полица 400мм, антрацит 3359 ден. по ком.