Име E-Touch за FREEflap – систем за автоматско отварање
Финиш покривни капачиња / антрацит,сива и бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал метал,пластика
Опис Целото семејство FREElift е надградено на електронско отворање eTouch за крајна удобност на корисникот. Впечатливите карактеристики на сите подигнувачи на Kesseböhmer се лесното дејство, лесното рамномерно движење и компактен дизајн. Поддршката за електронско отворање и затворање eTouch веднаш им го олеснува животот на корисниците. Нежното допирање на предниот панел ја активира секвенцата на непречено движење. Дури и многу тешките предни панели се креваат – автоматски и елегантно – без дополнителни напори од страна на корисникот. И тие повторно се затвораат – исто толку непречено и без напор – со допирање на внатрешниот прекинувач на сензорот.
Шифра Опис Цена
8013 сет eTouch електр.систем за FREEflap 49669 ден. по ком.
7203 приклучен кабел за eTouch 2719739005 595 ден. по ком.
8000 eTouch сет капачиња за FREEflap бели 1709 ден. по ком.
91868 eTouch сет капачиња за FREEflap антрацит 1722 ден. по ком.