Име E-Touch за FREEfold/flap/slide
Финиш Антрацит; Бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Пластика
Опис eTouch сетот содржи FREEfold/FREEslide Сив: 1x мотор за движење ( со 2 веќе прикачени штрафови за монтирање на корпус 4х10мм), 1x M4x 8 mm, 1x 4x 35mm, 1x кабел за струја, 2Х радио сензори, 1Х шаблон за бушење кс за сензори, 1Х клип за ослободување на напонот, 1Х магнет —————————- eTouch сетот содржи: FREEflap Сив: 1x мотор за движење, 1x eTouch фронт конектори (како замена), 1x M4x 8 mm, 1x 4x 50 mm, 1x 4x 60 mm, 1x кабел за струја, 2Х радио сензори, 1Х шаблон за бушење кс за сензори, 1Х клип за ослободување на напонот, 1Х магнет
Шифра Опис Цена
7181 Сет капачиња за eTouch FREEfold, сиви 2,069 ден. по ком.
7203 Приклучен кабел за eTouch 654 ден. по ком.
8013 Сет eTouch електричен систем за FREEflap 54,635 ден. по ком.
7189 Сет eTouch автоматски систем за FREEfold/swing/slide 53,058 ден. по ком.
8000 eTouch сет капачиња за FREEflap, бели 1,880 ден. по ком.
91868 eTouch сет капачиња за FREEflap, антрацит 1722 ден. по ком.