Име E-Touch за FREEfold /slide – систем за автоматско отварање
Финиш Антрацит; Бела
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Пластика
Монтирање МОНТАЖА
Опис Целото семејство FREElift е надградено на електронско отворање eTouch за крајна удобност на корисникот. Впечатливите карактеристики на сите подигнувачи на Kesseböhmer се лесното дејство, лесното рамномерно движење и компактен дизајн. Поддршката за електронско отворање и затворање eTouch веднаш им го олеснува животот на корисниците. Нежното допирање на предниот панел ја активира секвенцата на непречено движење. Дури и многу тешките предни панели се креваат – автоматски и елегантно – без дополнителни напори од страна на корисникот. И тие повторно се затвораат – исто толку непречено и без напор – со допирање на внатрешниот прекинувач на сензорот.
Шифра Опис Цена
7181 eTouch Сет капачиња FREEfold, сиви 2069 ден. по ком.
7203 Приклучен кабел за eTouch 654 ден. по ком.
7189 Сет eTouch автоматски систем за FREEfold/swing/slide 53058 ден. по ком.