Име ECHO 0166
Димензии Ø60мм
Финиш натур/ бела/ кафена/ црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Дрво јасен
Опис ECHO 0166. Изработена од јасен достапна 3 бои: белена, кафена и црна. Површински заоблена со брусење до совршеност следејќи ги годовите на дрвото, создава природно груб изглед. Одличен додаток на рустичен мебел.
Шифра Опис Цена
92503 ECHO 0166, натур јасен 369 ден. по ком.
92504 ECHO 0166, белен јасен 399 ден. по ком.
92505 ECHO 0166, кафен јасен 403 ден. по ком.
92506 ECHO 0166, црн јасен 368 ден. по ком.