Име Emuca GOLA-C профил / брусен челик
Димензии 2.35m; ; 4m
Финиш брусен челик / шампањ елоксиран
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Систем во алуминиумски профили, за да се избегне ставање рачки на кујнски мебел. Овој тип на систем е тренд во кујнски мебел бидејќи останува скриен и ви овозможува да ги отворате и затворите вратите и фиоките без испакнатини
Шифра Опис Цена
90308 GOLA-C алуминиумски профил – брусен челик / 4m 2838 ден. по ком.
91754 GOLA-C алуминиумски профил – брусен челик 2.35m 1707 ден. по ком.