Име Emuca GOLA-L профил 3.9m / брусен челик
Димензии 3.9m;
Финиш шампањ елоксиран
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Систем во алуминиумски профили, за да се избегне ставање рачки на кујнски мебел. Овој тип на систем е тренд во кујнски мебел бидејќи останува скриен и ви овозможува да ги отворате и затворите вратите и фиоките без испакнатини
Шифра Опис Цена
90288 Emuca GOLA-L алуминиумски профил 3,9м шампањ елоксиран 3085 ден. по ком.