Име ErgoAGENT механизам за висинско подесување на маса
Димензии 400х1270мм; Н=655 – 1115мм; Носивост до 80кг
Финиш Металик сива
Производител Kessebohmer
Потекло Германија
Материјал Нер’ѓосувачки челик
Опис ЕrgoAGENT twin е пневматски систем, дизајниран за да овозможува непречено и лесно менување на висината на масата и работната површина. Секој корисник може да ја постави на потребната работна висина за само неколку секунди. Бескомпромисна флексибилност.
Шифра Опис Цена
7997 ЕrgoAgent twin сет ногари со регулатор 655 – 1115mm 63,137 ден. по ком.