Име ESTE 0446
Димензии L = 176mm
Финиш Брусен бакар / Црнат мат / Графит сива/ Брусена златна/ Брусен челик
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис Рачката ESTE има многу едноставен минималистички дизајн од кој посебно се истакнува чистата линија на линераните рабови. Рамната површина суптилно се проширува кон краевите што му дава помасивна присутност. Сестран дизајн кој овозможува оваа рачка да се вклопи во речиси сите стилови на ентериерното уредување и дизајнирање на мебел наменет за сите простории. Овој успешен дизајн е достапен во повеќе финиши: брусен бакар, графит сива, црна мат. Изработена од замак.
Шифра Опис Цена
91088 ESTE 0446, брусен бакар 348 ден. по ком.
91086 ESTE 0446, графит сива 288 ден. по ком.
91087 ESTE 0446, црна мат 288 ден. по ком.
91309 ESTE 0446, брусена златна 348 ден. по ком.
92054 ESTE 0446, брусен челик 348 ден. по ком.