Име F028 ST89 Anthracite Vercelli Granite
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F028 ST89 Anthracite Vercelli Granite. Поради многуте бои и неправилности во внатрешноста на декоративната слика, Верчели гранит антрацит изгледа исклучително автентично. Благодарение на мешавината на топли и ладни сиви нијанси, можни се многубројни комбинации. Декорот добива уште повеќе живост благодарение на мат и сјај ефектите на површината ST89 Mineral Rock.
Структура ST89 Mineral Rock
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.