Име F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete. Наликува на малку ладна површина на бетон типичен за модерната архитектура. Првично беше карактеристичен само за работни плочи, но денес се појавува не само како ѕидна облога во внатрешното уредување, туку и како декор за мебел. Овој декор од бетон изгледа многу автентично на големи површини, бидејќи мотивот не се повторува често поради XL форматот. Структурата ST9 Smoothtouch Matt додава на изгледот дополнителен мат ефект, кој при допир е сепак суптилен.
Структура ST9
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.