Име RPLCompact F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete
Димензии 4100x650x12mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Компакт работни плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Опис F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete е компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водоотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања, како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода.Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Не е потребно кантирање
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 12мм
Кант Не се кантира
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm се носат само по нарачка.