Име F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete. Наликува на малку ладна површина на бетон типичен за модерната архитектура. Првично беше карактеристичен само за работни плочи, но денес се појавува не само како ѕидна облога во внатрешното уредување, туку и како декор за мебел. Овој декор од бетон изгледа многу автентично на големи површини, бидејќи мотивот не се повторува често поради XL форматот. Структурата ST9 Smoothtouch Matt додава на изгледот дополнителен мат ефект, кој при допир е сепак суптилен.
Структура ST9
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6054 F186 ST9 Light Grey Chicago Concrete 18mm 6.828 ден. по ком.