Име F187 ST9 Dark Grey Chicago Concrete
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F187 ST9 Dark Grey Chicago Concrete. Ова е многу топол декор и остава впечаток на истурен бетон или под од течен бетон. Ако обичната боја на бетонот е премногу студена или премногу нападна како контраст, оваа нијанса е погодна за поскладни комбинации. Овој декор од бетон изгледа многу автентично на големи површини, бидејќи мотивот не се повторува често поради XL форматот.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6063 F187 ST9 Dark Grey Chicago Concrete 18mm 6.828 ден. по ком.