Име F204 ST75 White Carrara Marble
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F205 ST9 Anthracite Pietra Grigia. Овој е декор кој со темно сивата боја создава контраст со белите дрвни декори. Во комбинација со дрвените декори како орев создава елегантен впечаток. На големи површини овој мермерен декор нуди автентичност, благодарејќи на XL форматот што значи мотивот не се повторува по целата површина на таблата. ST9 структурата додава дополнителен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.