Име F205 ST9 Anthracite Pietra Grigia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис F205 ST9 Anthracite Pietra Grigia. Овој е декор кој со темно сивата боја создава контраст со белите дрвни декори. Во комбинација со дрвените декори како орев создава елегантен впечаток. На големи површини овој мермерен декор нуди автентичност, благодарејќи на XL форматот што значи мотивот не се повторува по целата површина на таблата. ST9 структурата додава дополнителен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91146 F205 ST9 Anthracite Pietra Grigia 18mm 6.828 ден. по ком.