Име MDF F206 PG Black Pietra Grigia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Опис F206 PG Black Pietra Grigia е новиот мошне впечатлив црн мермер кој благодарение на белите шари овозможува ефектни комбинации со белите декори во било која структура. Но, тоа не ги исклучува спектарот на интензивните бои, како на пример црвената. Интеракцијата помеѓу црната и белата боја и ефектот на лакирана површина со висок сјај PG PerfectSense Gloss се заслужни за елеганцијата која ја дава овој декор. Благодарение на XL форматот овој декор има автентичен изглед и на големи површини.
Структура STPG
Дебелина 18mm
Кант 23/1; 43/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.