Име MDF F206 PM Black Pietra Grigia
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Опис F206 PM Black Pietra Grigia е мермерен декор кој со впечатливите бели шари лесно се комбинира со било кои бели декори во било која структура. Исто така одлично соодвествува и со интензивните бои, како на пример црвените нијанси. Структурата PM Perfect Sense Matt додава посебен мат ефект и го прави нежен на допир.
Структура PM Perfect Sense Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/1; 43/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.