Име F206 PT Black Pietra Grigia
Димензии 4100mm x 600mm x 16mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис F206 PT Black Pietra Grigia е мермерен декор кој со впечатливите бели шари лесно се комбинира со било кои бели декори во било која структура. Исто така одлично соодвествува и со интензивните бои како на пример црвените нијанси. Структурата PT PerfectSense Topmatt додава посебен мат ефект и го прави нежен на допир.
Структура PT PerfectSense Topmatt
Дебелина 16mm
Кант 23/1.5
Шифра Опис Цена
91512 F206 PT Black Pietra Grigia 4100x600x16mm 5.636 ден. по m
92705 F206 PT Black Pietra Grigia 4100x920x16mm 10.263 ден. по m
\ F206 PT Black Pietra Grigia 4100x1200x16mm 11361 ден. по m